Medlemsvillkor

”Elon Ljud och Bild” (Electra Sweden AB org.nr. 556492-6078)

Elon Ljud och Bild´s kundklubb är ett lojalitetsprogram, där du får rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. För att kunna leverera det så använder Elon Ljud och Bild uppgifter såsom din köp- och orderhistorik i de lokala Elon Ljud och Bild butikerna och på elonljudbild.se och hur du som medlem använder Elon Ljud och Bild´s digitala tjänster.

För närmare information om hur Elon Ljud och Bild hanterar och behandlar dina personuppgifter, se Elon Ljud och Bild´s Integritetspolicy Länk till Integritetspolicy.

Medlemskap
Elon Ljud och Bild´s kundklubb är ett kostnadsfritt och kortlöst medlemskap som gäller i alla Elon Ljud och Bild butiker och på elonljudbild.se. Medlemskapet i Elon Ljud och Bild´s kundklubb är personligt och får inte överlåtas till någon annan och utfärdas endast till privatpersoner som är minst 18 år. Du får bara ha ett medlemskap i Elon Ljud och Bild´s kundklubb och medlemsförmånerna gäller enbart för inköp till eget hushåll.

Du kan bli medlem i Elon Ljud och Bild´s kundklubb i alla Elon Ljud och Bild butiker, via elonljudbild.se eller via kundservice.
Som medlem kan du registrera dina köp med legitimation eller andra kontaktuppgifter som du har lämnat till Elon Ljud och Bild. Eftersom rabatterna är personliga och endast kan användas av dig kan Elon Ljud och Bild kräva giltig ID-handling för att styrka din identitet.

Personnummer används för att identifiera dig som medlem, för att hålla din adress uppdaterad och för att erbjuda dig ett kortlöst medlemskap.

Personliga erbjudanden och kundanalys
Genom ditt medlemskap i Elon Ljud och Bild´s kundklubb kan du få ett personligt och anpassat innehåll. Det innebär att Elon Ljud och Bild kommer visa produktrekommendationer som vi tror att du gillar baserat på de produkter du har köpt och ditt köpmönster. Elon Ljud och Bild tar också hänsyn till det du har intresserat dig för genom klick och sökningar på Elon Ljud och Bild´s digitala tjänster. Ytterligare information som Elon Ljud och Bild kan komma att använda för detta kan vara preferenser som du angivit, geografisk data, inställningar i Elon Ljud och Bild´s digitala tjänster, ålder, kön, köpfrekvens, resultat från kundnöjdhets- och marknadsundersökningar.

För att Elon Ljud och Bild ska kunna förbättra sina erbjudanden och tjänster för dig och våra medlemmar i stort, kan Elon Ljud och Bild komma att analysera data kopplad till individer samt affärsanalyser utifrån data som inte kopplas till en specifik individ.

Avsluta medlemskap
Medlemskapet gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta det genom att kontakta Kundservice, se kontaktuppgifter nedan eller avregistrera dig via minasidor.elonljudbild.se. Elon Ljud och Bild har rätt att avsluta ditt medlemskap, exempelvis vid misstanke om att medlemskapet missbrukas eller används på olovligt sätt. Senast 15 dagar efter ditt medlemskap upphört raderas dina personuppgifter som använts för Elon Ljud och Bild kundklubb.

Ändringar av medlemsvillkor
Elon Ljud och Bild förbehåller sig rätten att vidta ändringar av villkoren för Elon Ljud och Bild kundklubb. Ändringar av medlemsvillkoren kommer att informeras på elonljudbild.se en månad innan villkorsändringen träder i kraft. De gällande villkor finns tillgängliga på https://www.elonljudbild.se/medlemsvillkor.

Kontaktuppgifter till Elon Ljud och Bild
Kontaktuppgifter till Kundservice vid frågor om Elon Ljud och Bild kundklubb.

Kundservice
Elon Ljud och Bild/Electra Sweden AB
Box 730
391 27  Kalmar

E-post: info@elonljudbild.se
Telefon: 0480-584 00